Tempahan 

Anda dinasihatkan membaca terma & syarat sebelum membuat tempahan dengan kami. Tempahan boleh dibuat melalui email . Setelah pengesahan tempahan dibuat, anda perlulah membuat pembayaran ke dalam akaun kami (lihat cara pembayaran). Proses penghantaran akan dibuat setelah pembayaran diterima. Kos penghantaran adalah ditanggung oleh pihak pembeli (cara penghantaran).

Email Address : zura6169@yahoo.com


Pembayaran

Pembayaran hendaklah dilakukan dalam masa 3 hari dan sekiranya anda gagal melakukannya didalam masa yang ditetapkan, pihak kami akan membukanya kepada pembeli lain melainkan anda membuat pengesahan yang mendapat persetujuan dari kami.

Pembayaran boleh dibuat melalui perkhidmatan Maybank2u atau di kaunter Maybank.

No Akaun : 162487099893

Pemegang Akaun : Siti Zaura Binti Abdul Khalid


Terma Dan Syarat

Pembatalan tempahan

Adalah dimaklumkan, pihak kami tidak menerima sebarang pembatalan tempahan selepas tempahan diproses untuk penghantaran.


Pemulangan dan penukaran

Kami tidak menerima sebarang pemulangan. Penukaran hanya boleh dilakukan atas sebab-sebab tertentu dengan persetujuan dari pihak kami. Anda boleh memulangkannya untuk penukaran dalam masa 14 hari dari tarikh barang diterima berdasarkan persetujuan dari pihak kami sama ada melalui e-mail atau telefon. Berikut adalah syarat-syarat pemulangan/ penukaran :-

  • Penukaran barangan yang telah lusuh, kotor ataupun di basuh tidak diterima.
  • Barangan yang ditawarkan diskaun/ promosi tidak boleh ditukar.
  • Kos barangan yang dipulangkan adalah ditanggung oleh pihak pelanggan. Sebarang caj penghantaran tidak akan dipulangkan. 
  • Kami tidak akan bertanggungjawab kepada kerosakan atau kehilangan barang yang dipulangkan.
  • Anda hendaklah memastikan barangan dibungkus dengan baik dan betul untuk mengelakkan berlakunya kerosakan dan kehilangan serta barangan hendaklah didaftarkan sekiranya dihantar dengan pos.

Perhatian - Polisi Label

Di bawah polisi syarikat pengeluar, terdapat label pakaian yang telah dibuang label dengan cara digunting, label digunting sedikit ataupun label dihitamkan dengan pen marker. Ini dilakukan untuk memastikan tiada pihak cuba memulangkan kembali pakaian tersebut ke syarikat pengeluar bagi mendapatkan pengembalian wang pada harga asal.

 

Make a Free Website with Yola.